Blog Majalah Retang 08

Memori Abadi SMKSR

[Foto Peristiwa 2005]

Anti Buli1

m_dsci01263Anti Buli2

m_dsci01271

Anti Buli3

m_dsci0129

Gambar Guru1

m_dsci0148

Sukan Tahunan 1

m_dsci0001

Sukan Tahunan 2

m_dsci0004

m_dsci0005

m_dsci0006

m_dsci0007

m_dsci0008

m_dsci0009

m_dsci0010

m_dsci0011

m_dsci0012m_dsci0013

m_dsci0017

m_dsci0018

m_dsci0023

m_dsci0025

m_dsci0026

m_dsci0027

m_dsci0028

m_dsci0030

m_dsci0032

m_dsci0033

m_dsci0034

m_dsci0035

m_dsci0036

m_dsci0037

m_dsci0040

m_dsci0042

m_dsci0045

m_dsci0047

m_dsci0048

m_dsci0049

m_dsci00501

m_dsci0055

m_dsci0056

m_dsci0057

m_dsci0059

m_dsci0062

m_dsci0077

m_dsci0083

m_dsci0086

Larian Perdana

m_dsci0003

m_dsci00041

m_dsci00061

m_dsci00091

m_dsci00122

m_dsci00131

m_dsci0015

m_dsci0016

m_dsci00171

m_dsci00181

m_dsci0020

m_dsci0021

m_dsci00231

m_dsci0029

m_dsci00321

m_dsci00351

m_dsci0039

m_dsci00401

MSSM Daerah Jerantut

m_dsci00011

m_dsci00031

m_dsci00062

m_dsci00071

m_dsci00111

Majlis Perpisahan Ustaz Noor Azlanm_dsci01401

m_dsci0141

m_dsci0139

m_dsci0149

Advertisements

16 Respons to “[Foto Peristiwa 2005]”

  1. mohd rafiza bin osman said

    salam…. gambar sy & kwn2 zaman awal penubuhan smksr xde ke?

  2. syed said

    yoo…..
    whatups dude
    dh lama x dengr beritA amacam sihat semua
    saya just nak mintak gmbar bomba tahun 2007 jew
    boleh kan
    kepada senior yang lama
    rindu arrr kat korang semua…
    bila nak wat reunion nie
    suh la mail wat kertas kerja
    hahahahaha

  3. Muhammad Akmal B. wan nek said

    salam…

    mne senior2 2008???
    dh lpe skolah ke???

  4. Ismail Ibrahim al-bahanj said

    nama : ismail ibrahim
    gelaran : isazmi al-bahanj
    no tel : 013-936 7024
    umur : 19 tahun

    sekarang menuntut di Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM) Kampus Bahasa Antarabangsa bagi Ijazah Pendidikan bagi Matematik (B.Ed in Math). insyaAllah pada tahun2014 akan mula mengajar. di sini memegang jawatan pengerusi Majlis Nuqaba IPGM Kampus bahasa antarabangsa.

    selain itu, saya merupakan tenaga pengajar dan sukarela di Program Remaja Islam Masjid (RISMAS) Bangsar. saya juga telah melaksanakan program amal di Rumah Bakti Hulu Kelang bagi anak-anak yatim dengan memberi motivasi dan tuisyen kepada mereka.

    kepada adik-adik yang ingin berkongsi pengalaman atau bertanyakan tentang pelajaran terutama dalam subjek math, boleh hubungi di :

    no hp : 013-936 7024
    email : isazmi90@yahoo.com.my
    frienster dan YM : isazmi90@yahoo.com.my

  5. terubat rundu dapat tgk gambar2 ni..
    thanks ya…

  6. huhu…lambat lagi hendak berumah tangga..
    skarang masih study di institut perguruan perlis..

  7. aini@kechik said

    cikgu,gmbo lg lamer2 x der ek..

  8. aini@kechik said

    haiiii…
    salam sumer……..
    leh join x nie?…

  9. smksr said

    Salam

    Gambar-gambar peristiwa sepanjang tahun 2005 telah sempurna saya upload…

    Terima kasih.

  10. smksr said

    Salam..

    Kepada Mail, Syed dan Jannah. Sabar streamyx saya tak stabil sekarang ni. Apa pun tak lama lagi ada la wajah-wajah klasik deme tu.

    Sebelum tu sila klik Coretan Senior dan isi la maklumat diri terkini untuk pengetahuan rakan-rakan lain. Boleh la deme saling bertanya khabar. Sama ada masih belajar, dah bekerja atau dah mendirikan rumah tangga.

    Terima kasih.

  11. btol tu…nak glamer gak cikgu.haha

  12. Cikgu Nian said

    Salam..
    Kepada para Senior SMKSR terutama Mail.. Harap bersabar.. Saya sedang mengumpul dan membuat pilihan daripada begitu banyak gambar.. InsyaAllah akhirnya akan diupload juga semuanya..

    Terima kasih.

  13. isazmi al-bahanj said

    salam.. cikgu bila nk isi gmbar yg senior-senior???
    xsabar-sabar nk tengok…

  14. syed said

    salam
    hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: