Blog Majalah Retang 08

Memori Abadi SMKSR

[Senior 08]

senior1

senior1

senior2

senior2

senior4

senior4

senior5

senior5

senior6

senior6

senior7

senior7

senior8

senior8

senior9

senior9

senior10

senior10

senior11

senior11

senior12

senior12

senior13

senior13

senior14

senior14

senior15

senior15

senior16

senior16

senior17

senior17

senior18

senior18

senior19

senior19

senior20

senior20

senior21

senior21

senior22

senior22

senior23

senior23

senior24

senior24

senior25

senior25

senior26

senior26

senior27

senior27

senior28

senior28

senior29

senior29

senior30

senior30

Advertisements

24 Respons to “[Senior 08]”

  1. khaidil said

    kwan yng ingin mencri kwan lme sila lah hubungi 0145055001

  2. khaidil said

    askm…..terima ksih atas pengajran cikgu di smksr…pengajarn cikgu dan kengan ckgu dengan kmi tidak pupus di dlm hti kmi….hehehehehe….

  3. salam senior 2008 smksr !!

  4. salam..sape nk contact kol no nie 1079561047

  5. salam..deri dtg umah aku wei..

  6. ateh4s09 said

    aslmkm,hai kak jane…
    nie ateh la…leh tak kak jane cntk ateh time free,tak kan lupe ateh kot..
    nie nbo ateh erk?014-8322108.

  7. Muhammad Akmal B. wan nek said

    salam…

    cikgu,gmbar utk pkhemahan kadet bomba thun 2007 & 2008 xde ke?

    • smksr said

      Salam..

      Akmal jangan risau..banyak gambar-gambar bomba tahun 2007 dan 2008 dalam simpanan saya. Ada masa nanti saya upload kat sini.

      Terima kasih.

  8. smksr said

    Salam..

    Ke mana bekas warga SMKSR yang keluar tahun 2005 dan 2006 ya?
    Belum muncul kat blog ni..

    Terima kasih.

  9. Muhammad Akmal Bin Wan Nek said

    klu nk cntact aku,call no ni..0179654885

  10. Muhammad Akmal Bin Wan Nek said

    salam…majalah skolah sg retang mmg best!!!
    cayalah cikgu…kpd kwn2 smksr,jgn lupo den..

  11. hardi said

    insyaallah..
    kang komen sje yg pnuh kt page ni kang….
    hehehehe…

  12. ismail ibrahimal-bahanj said

    salam hardi…
    klau nk famous, selalu lah buka blog nie…
    pastu hntar komen bnyak2…
    ehheheheh

  13. hardi said

    salam….. nasib baik sempat muka den masuk kat dalam blog nie..kompom dah glamer dah..hehehe

  14. salam….tol cakap mail tu..nak glamer gak..haha

  15. isazmi al-bahanj said

    salam. klau boleh masukkan skali gambar senior2 tahun yang lepas2. ada jg kenangan kami dlm blog ni.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: